Zorggroep Maas & Waal, Makers van Zorg Met Waarde!

Elke dag zetten wij ons samen in om onze cliënten en bewoners welzijn, leefplezier en comfort te laten ervaren. En daar hebben we veel plezier in. We doen het met hart en ziel! Onze gemotiveerde, vakkundige en loyale medewerkers zijn trots op hun werk en wij zijn trots op hen. Ook de inzet van de vele bevlogen stagiaires, vrijwilligers en familieleden maakt zMW tot een organisatie van mensen die samen het verschil maken. Een kleurrijk palet aan warme zorg.

Wie zijn we?

Zorggroep Maas & Waal wil graag dat onze cliënten welzijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.

Dit doen we vanuit onze vier kernwaarden; Vakmanschap, samenspel, openheid en gastvrijheid.
Samen met familie, vrijwilligers en een groot netwerk werken alle medewerkers elke dag opnieuw met warmte en passie aan dit mooie doel.

‘Samen’ kenmerkt onze cultuur.

Bij ons werk je niet alleen aan excellente zorg en welzijn, maar in nauwe samenwerking met collega’s en vrijwilligers. En dat in een plezierig en professioneel werkklimaat.


Onze werkomgeving biedt volop mogelijkheden voor een baan afgestemd op jouw voorkeuren en wensen. We investeren in ontwikkeling en opleiding van onze mensen. We hebben regelmatig vacatures voor vrijwilligers, starters en ervaren professionals. Maar ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Wellicht kunnen we ook jou binnenkort verwelkomen voor een baan waar jij kleur aan gaat geven!

Loopbaanmogelijkheden

Wij werken elke dag gezamenlijk aan het leefplezier en het welzijn van onze clienten. Dat kan alleen als onze medewerkers blij zijn in hun werk. Door jou de ontwikkeling en de aandacht te bieden die je nodig hebt kun je groeien. Dat doen we graag. Jij zorgt voor onze clienten en wij zorgen voor jou! Wij geloven in jouw ontwikkeling. Een leven lang leren. Zo ben jij de zorgprofessional die je graag wilt zijn.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Jolanda Hock, recruiter bij zMW!
We zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.