Welkom bij Match! Het flexteam van zMW

Werken in de zorg en tijd voor jezelf? Dan is werken bij Match jou op het lijf geschreven! Door het werk in ons flexteam heb je tijd voor jezelf, je kinderen, mantelzorg, studie of sport. Jij bepaalt namelijk wanneer en hoeveel je werkt. Met de zekerheid en voorwaarden van een arbeidscontract.

Zo geef je kleur aan je eigen leven en het leven van onze bewoners en cliënten.

Match! Dé ideale match voor mensen die houden van betekenisvol werk in de zorg en graag regie houden over hun eigen tijd

Voor wie zijn wij de ideale Match?

De zorg staat altijd aan. Dat weet jij als gediplomeerd helpende, verzorgende of verpleegkundige als geen ander. Je houdt van je werk en je houdt van je vrijheid. Bij ons bepaal je zelf je rooster en ben je een directe ondersteuning van onze teams, op de locaties waar ondersteuning nodig is.

Binnen Match! kun je kiezen om bijvoorbeeld alleen in de weekenden te werken, of juist ’s nachts. Of alleen op bepaalde dagen voor langere of kortere tijd. Zo kun je vrije tijd en werk precies op elkaar aansluiten zoals jij dat zelf wilt, ontmoet je veel mensen en is geen dag hetzelfde!

Is dit de perfecte match voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Flexibel werk met zekerheid!

Flexibel werken met de zekerheid en voorwaarden van een vaste baan. Zorggroep Maas & Waal investeert veel in de professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Welk contract je ook kiest, wij investeren graag in je ontwikkeling. Ook als je door wilt groeien naar een andere functie. We bieden binnen Match! twee contractvormen aan.
BasisFlex
BasisFlex bied je maximale vrijheid. Geen vaste uren, werken wanneer jij wilt. Je bepaalt zelf wanneer je kunt en wilt werken, zonder verdere verplichtingen. Je werkt op basis van een oproepcontract. Wil je toch meer zekerheid? Je kunt je BasisFlex contract ook later omzetten in een GarantFlex contract. 
GarantFlex
GarantFlex bied je vrijheid en zekerheid. Flexibel werk met de zekerheid van een vast dienstverband. Zekerheid en werken wanneer jij wilt. GarantFlex contracten worden aangeboden voor minimaal 8 uur en maximaal 28 uur in de week, afhankelijk van wat jij wilt. De verrekening van min- en plusuren wordt gemeten over een kalenderjaar. Wil je nog meer zekerheid? Dat kan. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we dit contract ook direct voor onbepaalde tijd aan.

Meer informatie?

Werk je in de zorg of volg je een beroepsopleiding en ben je benieuwd naar wat Match! Voor jou kan betekenen? Neem contact op met Jamie Loderus, recruiter bij Match! via 06 826 213 27 of mail naar recruitment@zmw.nl Whatsappen kan ook als je dat liever wilt. We zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Meer informatie? Kijk op werkenbijzmw.nl